Stair Dismount

Stair Dismount Lite 1.2.5

Ongeluk zit in een klein hoekje

Stair Dismount is een spelletje waarbij je een lappenpop van een trap afduwt. Dat lijkt simpel, is het ook. Je kiest een lichaamsdeel waartegen je wilt 'duwen' en de pop begint te rollen. Het doel daarbij is het veroorzaken van zoveel mogelijk schade. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Realistische valpartijen

TEGEN

  • Lugubere breekpartijen
  • Smerige knakgeluidjes

Niet bijzonder
5

Stair Dismount is een spelletje waarbij je een lappenpop van een trap afduwt. Dat lijkt simpel, is het ook. Je kiest een lichaamsdeel waartegen je wilt 'duwen' en de pop begint te rollen. Het doel daarbij is het veroorzaken van zoveel mogelijk schade.

Het lijkt een beetje luguber: kies een foto van één van je Facebook-vrienden en plak deze op je pop. Kies vervolgens een lichaamsdeel waar je tegen aan wilt meppen en de pop begint van de trap te vallen. Tijdens de val zie (en hoor) je hoeveel virtuele botbreuken je op je conto krijgt. Natuurlijk resulteren meer botbreuken in een hogere score. Het is eigenlijk wel een tikkeltje verrassend dat Apple Stair Dismount toelaat in de App Store, gezien haar beleid jegens 'onsmakelijke' content.

Is dat nu leuk, zo'n macabere dodemanstrip van de trap? Tja, we oordelen hier niet maar Stair Dismount kent geen andere doelstellingen dan het breken van nekken, schedels en andere vitale delen. Dit wekt wat vreemde associaties op. Na het bekijken van je score mail je dan ook nog eens -hopen de makers- de foto van een verminkte pop naar je vrienden. Of het goede vrienden blijven?

Secret Exit maakte het fantastische Zen Bound. Stair Dismount is verre van Zen en roept op onze redactie vooral vraagtekens op. Komt het doordat de Finse makers in ietwat minder zonnige omstandigheden vertoeven? Wij hebben hier in Barcelona geen Stair Dismount nodig. Schrijver dezes rolt liever van het strand de zee in.

Stair Dismount

Download

Stair Dismount Lite 1.2.5